Δημοσκόπηση

Ποιά είναι η γνώμη σας για το Paintball ;
 

Πρόγραμμα

<<  Φεβρουάριος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    
Laser Tag PDF Εκτύπωση E-mail

Το Laser Tag προσφέρει μια πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, συνδυάζοντας περιπέτεια, δράση, σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια.
Αφορά ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα παιχνίδι δράσης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους νέους. Κατάλληλο από 6 χρονών και πάνω!
Εν συντομία, είναι ένα ομαδικό παιχνίδι δράσης, ένα ηλεκτρονικό ‘’paintball’’ που χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό (με υπέρυθρη ακτινοβολία), καθιστώντας το ένα από τα ασφαλέστερα του είδους καθώς δεν πονάει, δε λερώνει και δε χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό. Το παιχνίδι ακολουθεί κανόνες στρατηγικής και οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες και κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο δράσης.


Πως λειτουργεί το Laser Tag;

Είναι μια ζωντανή έκδοση βιντεοπαιχνιδιών δράσης, απολαμβάνοντας τη διασκέδαση των παιχνιδιών αυτών σε πραγματικές συνθήκες! Τα όπλα «εξολοθρεύουν» εκπέμποντας υπέρυθρη ακτινοβολία. Κάθε παίχτης φοράει στο κεφάλι ένα αισθητήρα (sensor) και έχει άλλο ένα ενσωματωμένο μέσα στο όπλο. Κάθε φορά που πετυχαίνεις τον αντίπαλο στο σημείο εξουδετέρωσης (sensor), το οποίο βρίσκεται πάνω στο κεφάλι και στο όπλο, ακούγεται ένα σχετικό ηχητικό σήμα το οποίο ενημερώνει και τους δυο παίχτες για το ‘’χτύπημα’’. Δεν υπάρχουν θραύσματα, ούτε πόνος και μώλωπες από τη χρήση των όπλων. Επιπλέον, δεν χρωματίζει, δεν λερώνει και δεν χρειάζονται προστατευτικά.


 

PrintA6side2_LT-page-001

 

 
 
Αρχική
Ιστορία του Paintball
Τι είναι το Paintball
Είδη Paintball
Συμβουλές για καλό Παιχνίδι
 
Είναι ασφαλές;
Πίστες
Σενάρια
Παροχές
Πως θα έρθετε
 
Περιγραφή εξοπλισμού
Τι να φορέσω;
Τιμοκατάλογος
Galleries
Επικοινωνία